Estàn entre nosaltres

Els estúpids. Envoltats d´un halo de prepotència, arrogància, borreguisme. Altívols, superbs, convençuts de la seva vàlua, són irritants, per la seva manca d´oportunitat, per la seva presumpció. Vomiten els mots sense que el seu cervell arribi a assabentar-se, amb un to que talla l´aire que respires, amb la mirada i el posat d´un animal a punt de mossegar-te la jugular.
La majoria a més, són hipòcrites, amb un somriure fingit per davant i un punyal esmolat per darrera, esperant la seva oportunitat per clavar-lo a l´esquena de la seva víctima. Patètics. Pobre gent que ni cauen en el moment que trobaràn un estúpid més estúpid que ells que els farà empetitir, i amagats seràn víctimes de la seva pròpia amargura. Perquè en el fons són això, amargats.
El món és ple. Estàn entre nosaltres. Segur que teniu un estúpid a les vostres vides. No val la pena desperdiciar ni un segon, en rebatre les envestides d´aquell que no sap ni moure els músculs per fer un somriure, articular una paraula amable, una veritable encaixada de mans i una mirada sincera.

5 Comments:

Anònim said...

ESTÚPIDS DEL MON !!!!
Si pixeu al cel, us caurà a la cara !!!

Eva said...

fàcilment aplicable als homes...les dones ho tenim una mica més difícil

Anònim said...

Jo crec que els estúpids hi son per adonar-nos que TOTS hem sigut estúpids als ulls d'un altre, algun moment o altre!
Per tant davant d'un estúpid el que jo intento fer és somriure, perquè així ell es pugui emmirallar de l'alegria i de la bellesa d'un somriure!
Petonets!
Anna

Eva said...

Una cita de Mahatma Gandhi que escau molt:
"Nadie tiene tanta necesidad de una sonrisa como el que no se la puede dar a los demás.
Gràcies per fer-me parar, pensar i sentir.

Rafa Moya said...

Un gran post. Totalmente de acuerdo y casi idéntico a un post mio http://www.lacoctelera.com/rafikis/post/2008/09/04/pon-borde-tu-vida. Pienso que a veces lo peor es que nos preocupemos tanto por estos impresentables.

Rafikis