Carnestoltes 2008

Ahir es va celebrar el Carnestoltes a l´escola del Pau (vaja com a totes les escoles). Tot i que el temps no va acompanyar (feia un fred de l´o....) va estar una festa maca.

Quin esdeveniment!!! Com els agrada disfressar-se...estaven histèrics.
Amb el Pau, ens hem passat la setmana preparant la disfressa i els complements. Va voler disfressar-se de pirata (poc original també el meu fill) i anava així de guapíssim:

Atenció al lloro que porta enganxat a l´espatlla...el va fer ell (amb una ajudeta de la mare).

Les profes ens van fer una actuació a lo Bollywood i vam riure molt.
Els nens, van passar ordenats per classes sobre una tarima en forma de pasarel.la de desfilada de moda i ho van fer amb molta gràcia, acompanyats per la veu de l´speaker, que anava anomenant-los (un munt de princeses i guerrers, com cada any).
Les nenes més grans ens van deleitar amb balls a lo 'High School Musical', totes elles molt dignes, series i posades.
La veritat és que és una de les festes que més il.lusió fa als nens, i els grans veient-los gaudir, estem de bon humor i es crea un ambient molt xulo.
Hi van haver bastants pares i mares disfressats (jo entre ells), que aprofiten el dia per perdre la vergonya i tornar a ser petits una altra vegada.

4 Comments:

Anònim said...

La mare del Pau també anava de pirata, una pirata guapíiiiisima !!!!!

Dani said...

ok con lo del justificado... y te reto a que saques las faltas de mis textos. En realidad espero que eso me ayude a hacerlo yo mejor.
Y oye, que en realidad es porque no me gustaría que nadie pudiese pensar, ni de tí ni de nadie lo mismo que yo pienso de alguien cuando veo según qué faltas ortográficas en gente que se considera de lo más "in".
Ah! me gusta que te mole Anne Geddes. También es normal. La tipa sabe captar las imágenes y a las gentes...
Y sí, a veces me enrollo, pero es que tú no conoces a mis vecinos y vecinas... era lo mínimo que el tema requería. No me digas que no te lo puedes imaginá!

Francesc Puigcarbó said...

Hola Eva, m'he permés d elinkar el teu bloc de dibuixos al meu Talleret, no crec el coneguis, però penso t'agradarà. L'adreça es:
http://www.talleretdart.blogspot.com.

a10

Eva said...

Sí que el coneixía, el talleret...em van encantar els dibuixos. Quina enveja dibuixar així!!
Moltes gràcies, tot just començo a dedicar-li una mica de temps i agraeixo molt el gest. Quan sigui la més famosa il.lustradora de llibres infantils i m´entrevistin per tot arreu, parlaré del talleret (je, je).